1

Onderwerp: Forumsoftware in het Engels?

Ik ben helemaal pro-Engels (Nederlandstalig OS, bah), maar hier staat het toch een beetje vreemd. De focus ligt sterk op Nederlandstalig gebruik, terwijl de "schil" in het Engels is. Waarom? smile

2

Re: Forumsoftware in het Engels?

Dit komt omdat het nederlandstalige "language pack" voor het forum nog niet is geinstalleerd. De hele forum uitrol is door de vakantieperiode een beetje rommelig verlopen, waarbij het binnen twee dagen van "testing" naar "nodig de eerste 50 mensen uit" is gegaan, zonder te stoppen bij "inrichting afronden en puntjes op de i zetten". (Na zo'n lang traject wilden we natuurlijk ook veel te graag.) smile
Als het goed is komt dat language pack er binnenkort, samen met wat verdere tweaks, en daarna komt de officiële uitrol van het forum, waarbij de overige 350+ leden ook worden uitgenodigd hier te komen spelen.

3

Re: Forumsoftware in het Engels?

Dit is nu gefixed. Als bestaand lid moet je waarschijnlijk wel even zelf in profile > settings je taal op Nederlands instellen.

(Meh; maar het language pack is een stuk minder volledig dan ik zou verwachten; nog erg veel Engelstalige teksten er tussendoor.)