1

Onderwerp: Gehacktdag - 1 mei

Niet woensdag, maar vrijdag 1 mei en zaterdag 2 mei is het Gehacktdag. ICT-dienstverlener Incentro organiseert tijdens deze twee dagen een van top tot teen verzorgde hackathon voor softwareontwikkelaars. Tijdens deze hackathon gaan professionals in teams van vijf personen aan de slag met een uitdagende sport challenge.

Sporten is steeds meer onderdeel geworden van het dagelijkse ritme van de Nederlander. Met behulp van een app of via video’s op Youtube is het sporten eenvoudiger en goedkoper dan ooit tevoren, maar ook persoonlijker dankzij het delen van prestaties op social media. Een positieve ontwikkeling, maar niet voor iedereen. Sportclubs verliezen namelijk steeds meer leden, omdat het moeilijk is om leden te blijven binden, boeien en verassen. De challenge moet daar verandering in brengen. De hackathon zal bestaan uit het bedenken van een tool die sportclubs helpt haar leden te binden aan de vereniging buiten de reguliere trainingen of wedstrijden. Na een uitdagende strijd ontvangen de winnaars van de challenge tickets voor The Joy of Coding conference en uiteraard eeuwige roem.

Vrijdag 1 mei - zaterdag 2 mei

vri 18:30 uur – Drop in 
vri 20:00 uur – Welkom en instructies
vri 20:30 uur – Start van de challenge
zat 16:00 uur – Awarduitreiking & borrel

De hackathon vindt plaats in het WTC Papendorp, Papendorpseweg 100 in Utrecht.

Registratie voor de hackathon is gratis en is individueel mogelijk of per team van maximaal vijf personen. Aanmelden voor de hackathon kan via: https://ti.to/gehacktdag/2015