1

Onderwerp: Algemene Ledenvergadering 2011

Aanstaande woensdag 7 december houdt Fronteers de jaarlijkse ledenvergadering. Dit is het moment waarop het bestuur en de commissievoorzitters verantwoording afleggen over het afgelopen jaar en hun toekomstplannen ontvouwen van 2012. De vereniging is natuurlijk niet van de bestuurders, maar van alle leden. Daarom is jullie input en/of jullie aanwezigheid van harte gewenst.

Dus als je graag wilt dat er zaken veranderen, verbeteren, verdwijnen, noem het maar, kom dan nu in actie, zodat we het woensdag kunnen bespreken. Het is natuurlijk nog leuker als je er woensdag zelf bij bent! Na het verplichte programma wordt er zoals vanouds gratis webstandaardenbier geschonken.

Dus hou je niet in, gooi al je ideeën, wensen en opmerkingen hier op het forum. Moet de contributie omlaag? Moet het congres voortaan twee weken duren? Willen we Amerikaanse sprekers op de maandelijkse meetings? Zullen we beginnende Fronteers op Paaseiland ondersteunen? Moeten er workshops komen in Flash, Silverlight of Dart?